Premiär på Juldagen!

BIOPREMIÄR JULDAGEN 2016
HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN handlar om hundraettåringen Allan Karlsson och hans vänner som nu är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA. I uppföljaren till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann bjuder Hundraettåringen in till ett nytt, fantastiskt kapitel om hans osannolika liv.

Den perfekta julklappen!

Ge bort en stjärnspäckad julklapp - publiksuccén fortsätter 2017!
Nypremiär på Oscarsteatern den 13 januari.

Oscarsrevyn på Oscarsteatern i Stockholm har hyllats under hösten 2016, föreställningen förlängs till våren 2017. Se Robert Gustafsson, Sanna Nilsen, Dan Ekborg m.fl.

Biljetter på www.showtic.se/oscarsrevyn

Fler nyheter »

Morran & Tobias

Morran & Tobias

Morran och sonen Tobias är två människor som befinner sig i samhällets utkant. I 34 år har torp 9:4 varit deras hem och trygghet, men nu är fastigheten exproprierad av Trosa kommun och står gapande tom.

När vi träffar Morran och Tobias igen har de sålt en liten bit land till kommunen och fått möjligheten att flytta tillbaka under en månads tid. Det är många känslor som rivs upp...