Nyheter

Kan inte låta bli, det är ju så oförskämt kul!

2023-09-12
Att komma till platserna där just Ni bor gott folk, och hålla Föredraget som hela tiden förändrar sig. Hemleverans är det bästa som finns och ett skratt förlänger livhanken på oss alla!
Hoppas vi ses!
Kram Rob ??

(Nedan kommer datum & platser då jag kör ”Robert Gustafsson håller låda 2.0. Hur gör karl’n - Ett skrattretande föredrag”):

15/9 Ängelholm - Jarl Kulle Scenen
Arrangör: Engelholm Culture club
Biljetter: https://www.nortic.se/ticket/event/49098

24/9 Linköping - Crusellhallen
8/10 Södertälje - Estrad
14/10 Karlstad - Sundstaaulan
18/10 Karlskrona - Konserthusteatern
20/10 Kalmar - Kalmarsalen
Arrangör: Jubel Agency
Biljetter via jubel.se/biljetter

25/10 Göteborg - Draken Live
Arrangör: Bli sedd AB
Biljetter: https://drakenlive.se/evenemang/robert-gustafsson/

Ture Sventon

2023-09-07
Dags igen, med ”temla” å ”pitol” ska gubben hålla sig på mattan mot nya äventyr. Premiär den 8:e September folks.

Vad är fejk och vad är på riktigt?

2023-09-06
Ja det borde ju jag ha koll på som ägnar all tid åt att hela tiden förställa någon annan. Det är ungefär 25 år sedan som jag senast medverkade i ett riktigt lekprogram på SVT, om man inte räknar med Doobidoo förstås. Leken blir alltid roligast om man leker den på allvar. Det tycker alla barn.. å gamla gubbar också.

MORRAN & TOBIAS

Vi är på gång ?

TOOTSIE

Publikmagneten RAIN MAN blev utsåld till sista biljett när den spelades 2013 och nu liksom då trollbinder Robert Gustafsson och Jonas Karlsson publiken som bröderna Babbitt i denna hjärtevärmande historia.

De backas upp av en helt ny och lysande ensemble bestående av Sara Sommerfeld, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis, Ulf Eklund och Polly Kisch som alla tar oss med på en generösa tidsresa direkt in i 80-talet. Föreställningen är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise.
Regissör: Emma Bucht

RAIN MAN

Publikmagneten RAIN MAN blev utsåld till sista biljett när den spelades 2013 och nu liksom då trollbinder Robert Gustafsson och Jonas Karlsson publiken som bröderna Babbitt i denna hjärtevärmande historia.

De backas upp av en helt ny och lysande ensemble bestående av Sara Sommerfeld, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis, Ulf Eklund och Polly Kisch som alla tar oss med på en generösa tidsresa direkt in i 80-talet. Föreställningen är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise.
Regissör: Emma Bucht

ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA

Robert Gustafsson har kallats både genialisk och galen, levande legend och Sveriges roligaste man. Vem är då denne skådespelare, komiker, artist och entreprenör? Hur kom det sig att han en gång lockades av skådespeleriet och var FÅR han allt ifrån?!

Allt detta kan vi nog aldrig få svar på, men mycket avslöjar han i denna underhållande föredragsshow "ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA – Ett skrattretande föredrag om livet & karriären".

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade" dörrar som andra trodde var stängda och på så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde under resans gång vissa avgörande vägval.

Välkommen till detta underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda och framför allt - våga se vad som finns bakom dörren! Att ha styrkan att ta sig igenom, för att se vad som väntar på andra sidan!

Denna föredragsshow är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

Biljetter
Göteborg 7 mars, Lisebergsteatern

Robert Gustafsson flyttar in på Rondo i höst med ny krogshow

Nu är det klart att Robert Gustafsson tar med sig kult-bandet Rolandz och sina andra karaktärer till anrika Rondo i Göteborg i höst. Krogshowen som går under namnet ”Rolandz på Rondo” har premiär i september och de lär bli både festligt, folkligt och en hel del fuldans.

Det var 2011 som Roberts Gustafssons senast stod på Rondos scen och gjorde då storslagen succé med sin hyllade jubileumsshow. Nu är en av våra främsta komiker och skådespelare tillbaka och han tar denna gång, tillsammans med Rolandz, med oss på en sprakande show med mycket skrålande allsång. Kult-bandet Rolandz fick sitt genombrott 2008 och är nu även aktuella i årets Melodifestival med sitt bidrag ”Fuldans”. Roland Järverup är bandets sångare. Denne sympatiske värmlänning, som vi träffade för första gången i ”Torsk på Tallin” har kommit att bli en av Robert Gustafssons mest omtyckta rollfigurer.

Biljettsläpp: 5 mars

Premiär: 27 september

Rolandz direkt till final i Melodifestivalen

Självklart kommer vi att följa Rolandz framfart i årets melodifestival med låten Fuldans.

Lördag den 10 mars är det final i Friends Arena i Stockholm och den stora frågan är ju, kommer Rolandz att gå hela vägen till Eurovision?

GW gör kriminalserie med Robert Gustafsson

I höst börjar inspelningarna av en nya dramasatsning baserad på Leif GW Perssons idé. I huvudrollen syns Robert Gustafsson. – Det är absolut ingen humorserie alls, säger han.

Läs hela artikeln här!

Oscarsrevyn i Göteborg i höst.

Oscarsteaterns jubileumsrevy har gjort stor succé i Stockholm och efter två utsålda säsonger flyttar den både publik- och kritikerrosade revyn in på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den spelas hela hösten.

Biljetter köper ni här!

Flaggan i topp

Välkommen till årets jubileumskomedi FLAGGAN I TOPP!

Året är 1917 och vi befinner oss i en vacker lärarbostad i Kalmar. Det är dags för Valdemar (Per Svensson) och Elsa (Nadine Kirschon) att fira sin första bröllopsdag, vilket skall visa sig bli en minst sagt innehållsrik, förvirrande och minnesvärd dag med stora utropstecken! När Valdemar får ett sensationellt besked av sin gode vän advokat Kurt Sjöberg (Andreas Nilsson), uppstår en knivig situation som Valdemar snabbt behöver ta sig ur. För nu är det fler gäster på väg in. Objudna och inbjudna.

Läs mer här!

Julklappstips!

Oscarsrevyn på Oscarsteatern i Stockholm har hyllats under hösten 2016, föreställningen förlängs till våren 2017. Se Robert Gustafsson, Sanna Nilsen, Dan Ekborg m.fl. Biljetter på www.showtic.se/oscarsrevyn

Hundraettåringen som smet från notan och försvann

BIOPREMIÄR JULDAGEN 2016
HUNDRAETTÅRINGEN SOM SMET FRÅN NOTAN OCH FÖRSVANN handlar om hundraettåringen Allan Karlsson och hans vänner som nu är rastlösa på Bali efter ett år i lyx. Men när Allan bjuder på den oförglömligt goda läsken Folksoda så blir det fart igen. Inte bara på Allan och sällskapet, men även på hämndlystna gangsters, ryska bekanta från förr och amerikanska CIA. I uppföljaren till Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann bjuder Hundraettåringen in till ett nytt, fantastiskt kapitel om hans osannolika liv.

Morran & Tobias - som en skänk från ovan. Premiär 26/10!

Efter en incident med en luftballongsbrännare råkar Morran och hennes son Tobias, två lite udda karaktärer på samhällets skuggsida, bränna ned det hus som varit deras hem i 34 år. Med en utbränd husvagn på släp fylld med sotigt bohag går flytten till det nya hem som de tilldelats av kommunen. Samtidigt som Morran ser chansen att ge henne och Tobias en möjlighet att starta om på nytt, så har Tobias mängder av kreativa idéer om hur han ska förbättra huset - med allt från högtryckstvätt till kulspruta. Men det är något med det nya hemmet som känns bekant, och genom en rad slumpartade händelser tvingas den skeva duon en gång för alla ta itu med det förflutna.

Köp dina biljetter här!

Oscarsrevyn

Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen – en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy!
Glittrande stjärnor, sprittande dansare och fnittrande musikanter står och stampar i kulissen av lustfylld längtan efter att få dela 2016 års stora nöjeshändelse med dig: En kväll av gapskratt, skönsång och glänsande showglädje – helt enkelt underbar underhållning.

På scen briljerar själva gräddan av nöjes-Sverige – sex av våra absolut främsta entertainers i dag: Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Dan Ekborg, Vanna Rosenberg, Rachel Mohlin och Kim Sulocki. Nya spännande konstellationer i oväntat flämtande kombinationer – storstilat inramade av en briljant ensemble och pampig orkester.

Bakom spektaklet står rutinerade revyräven Calle Norlén som huvudförfattare och succéregissören Edward af Sillén, landets hetaste showmakare just nu.

Efter elva guldkantade decennier hänger den anrika teatern nu tillfälligt in musikalerna och komedierna i garderoben och svidar om till den enda sanna kalaskostymen för ett glädjens hus: En klassiskt påkostad, modernt nyskriven – och riktigt rolig revy. Vi hoppas du vill vara med och fira!

Kvällsföreställningarna börjar kl 19.30 och matinéer kl 15.30, men dörrarna öppnar 1,5 timme innan föreställningsstart. Så kom gärna en god stund innan och njut av ett glas i våra barer, insup atmosfären eller förbeställ till pausen.

Vi har ingen klädkod på teatern, men det är alltid trevligt att göra en kul kväll ännu härligare med ett festligt klädesplagg såklart!

Söndagsintervjun i SR P1

Missade Du Robert i Söndagsintervjun i SR P1? Lyssna på den här!

Guldbaggegalan 2016

Hej kära vänner! Stort TACK alla ni 700.000 som har sett "EN UNDERBAR JÄVLA JUL"!
Nu behöver vi er hjälp för att få Guldbaggen till "Biopublikens pris"! ? Så hoppas ni tycker att "EN UNDERBAR JÄVLA JUL" är 2015 års bästa film och röstar på oss (man kan rösta nu och fram till galan) ?Guldbaggegalan sänds imorgon kväll på SVt1, kl 20.00.
Tusen tack på förhand!
Kram Rob

Årets julfilm har premiär 13 november

EN UNDERBAR JÄVLA JUL ställer kärleksfullt frågan hur tolerant den tolerante svensken egentligen är. En varm komedi om den moderna familjen och dess ständiga kamp att alltid göra det rätta.
Manus är skrivet av Helena tillsammans med Edward af Sillén och Daniel Réhn, baserat på en originalidé av Edward och Daniel. Filmen produceras av Petra Jönsson för Sweetwater.

TV-Priset Kristallen för årets program gick till Morran & Tobias!

TUSEN TACK till all ni som röstade fram Morran & Tobias till Årets Program 2015
i TV-priset KRISTALLEN! Jag bara älskar er!

Rolandz LIVE 2015

ROLANDZ laddar för fullt för de superexklusiva offentliga spelningarna den 28/8 Eksjö Stadsfest och den 29/8 Tanumstrand! Så putsa dansskorna, tvätta kostymen och glöm inte hårsprayen, så ses vi!

Stjärnor hos Babben i SVT1

Missa inte Roberts medverkan i "Stjärnor hos Babben" fredag 27 februari kl 20.00 i SVT1! Se trailern här »

30 år som artist 2015!

Han firar 30 år i yrket

Go'kväll säger grattis till onsdagens gäst Robert Gustafsson, som påbörjar sitt fjärde decennium som komiker och skådespelare.

Robert Gustafsson är en av våra mest folkkära komiker och skådespelare. I Go'kväll får du höra hans tankar om den tid som gått, och den tid som komma skall.

Se klippet här:

Så ska det låta på SVT

Missa inte Roberts medverkande i "Så ska det låta" på söndag 11 januari kl 20.00 i SVT1 och SVT Play!

I säsongens andra avsnitt tävlar Erica Sjöström och Robert Gustafssons figur Roland Järverup mot Hanna Hedlund och Thomas Di Leva.

Se hela programmet här!

Gott Nytt 2015!

Jag hoppas att ni alla har haft en trevlig jul och att ni alla får ett riktigt gott nytt 2015! Ses nästa år!

Grattis Robert önskar...

Grattis Robert 50 år!

Robert nöjd med sin snygga Hyundai Santa Fe

Och uppskattar samarbetet med Hyundai Bilar!

Äldre nyheter »