Arkiv

Ny DVD ute 30 oktober 2017

Pressmeddelande 2017-10-25
Efter flera år av påtryckningar från Roberts fans runt om i hela landet samt en stor köpkrets av DVD-marknaden så är det konstaterat: DVD´n lever! ?Äntligen följer Robert Gustafsson upp succésamlingen med nya ”ROBERTS P-RULLE”. Det blir ren och skär nostalgieffekt att sätta i DVD´n, tillsammans med en av Sveriges bästa komiker laddat med 1,5 timmes vansinnigt härlig, rolig och glädjesprudlande humor! ”ROBERTS P-RULLE” släpps den 30 oktober 2018 på DVD.

OBS! Även här presenteras ”Roberts P-Rulle”, se videoklippet: Klicka här!

På nya kommande samlings-DVD ”Roberts P-Rulle” har Robert samlat några av sina absolut roligaste favoritklipp, en mängd unikt och tidigare ej visat material från både ”Morran & Tobias”, ”Parlamentet” och ”Time Out” och en dos klassiker genom åren, med favorit figurer som; Weiron, Fred Asp, Greger Hawkind, Mammas lilla bubbis – Tobias, Tony Rickardsson m.fl. här blir man skratt-garanterat underhållen i 1,5 tim i en unik och fantastisk samling, utan avbrott, inga klick, med nostalgieffekt i helhetsbegrepp, på DVD med Robert Gustafsson. Robert Gustafsson Dvd-samlingar har genom åren sammantaget sålts i hundratusentals exemplar, nu släpps uppföljaren ”Roberts P-Rulle”!

”Roberts P-Rulle” Släpps på DVD den 30 oktober 2017.

Läs hela pressmeddelandet här!

Roberts P-Rulle

Här är Dvd:n som skrattar upp dig i brygga, med både lösnummer och upphetsande sketcher. Se Robert som "Mammas lilla bubbis -Tobias", "Tony Rickardsson", "Greger" m fl Samt exklusivt och tidigare ej visat material från "Parlamentet" och "Time out" 90 minuters skratt utan uppehåll!

Komedi från 2017 av Robert Gustafsson med Robert Gustafsson.
Release: 2017-10-30

Till helgen är det Lucia

Men ta det lugnt med glöggen och ha det riktigt trevligt tillsammans!

Morran & Tobias på SVT

Detta är en exempeltext som du lätt kan byta genom att hålla musen över och trycka på knappen redigera textaMorran och sonen Tobias är två människor som befinner sig i samhällets utkant. I 34 år har torp 9:4 varit deras hem och trygghet, men nu är fastigheten exproprierad av Trosa kommun och står gapande tom. När vi träffar Morran och Tobias igen har de sålt en liten bit land till kommunen och fått möjligheten att flytta tillbaka under en månads tid. Det är många känslor som rivs upp när bohaget ska packas upp och mötet med det gamla livet i huset. Ändå möter vi en gripande värme och kärlek hos dessa två ovanliga som har valt att överleva. Med Johan Rheborg och Robert Gustafsson.

Teckning ritad av Robert Svernsjö.

Avsnitten kan du se på SVT Flow