Kan inte låta bli, det är ju så oförskämt kul!

2023-09-12
Att komma till platserna där just Ni bor gott folk, och hålla Föredraget som hela tiden förändrar sig. Hemleverans är det bästa som finns och ett skratt förlänger livhanken på oss alla!
Hoppas vi ses!
Kram Rob ??

(Nedan kommer datum & platser då jag kör ”Robert Gustafsson håller låda 2.0. Hur gör karl’n - Ett skrattretande föredrag”):

15/9 Ängelholm - Jarl Kulle Scenen
Arrangör: Engelholm Culture club
Biljetter: https://www.nortic.se/ticket/event/49098

24/9 Linköping - Crusellhallen
8/10 Södertälje - Estrad
14/10 Karlstad - Sundstaaulan
18/10 Karlskrona - Konserthusteatern
20/10 Kalmar - Kalmarsalen
Arrangör: Jubel Agency
Biljetter via jubel.se/biljetter

25/10 Göteborg - Draken Live
Arrangör: Bli sedd AB
Biljetter: https://drakenlive.se/evenemang/robert-gustafsson/

Ture Sventon

2023-09-07
Dags igen, med ”temla” å ”pitol” ska gubben hålla sig på mattan mot nya äventyr. Premiär den 8:e September folks.

Vad är fejk och vad är på riktigt?

2023-09-06
Ja det borde ju jag ha koll på som ägnar all tid åt att hela tiden förställa någon annan. Det är ungefär 25 år sedan som jag senast medverkade i ett riktigt lekprogram på SVT, om man inte räknar med Doobidoo förstås. Leken blir alltid roligast om man leker den på allvar. Det tycker alla barn.. å gamla gubbar också.

Morran & Tobias

Vi är på gång ?

Tootsie

Robert Gustafsson är Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi.
Baserad på succén, den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen, om den egocentriska mannen som hittar sig själv först när han utger sig för att vara kvinna. För fem år sedan hade den prisbelönta musikalversionen av Tootsie Broadwaypremiär och nu kommer denna storslagna musikalkomedi till Sverige.
Sångtext och musik av DAVID YAZBEK. Manus av ROBERT HORN.
Manus och sångtexter på svenska: Calle Norlén
Regi: Edward af Sillén Detta är en exempeltext som du lätt kan byta genom att hålla musen över och trycka på knappen redigera text

Rain Man

Publikmagneten RAIN MAN blev utsåld till sista biljett när den spelades 2013 och nu liksom då trollbinder Robert Gustafsson och Jonas Karlsson publiken som bröderna Babbitt i denna hjärtevärmande historia. De backas upp av en helt ny och lysande ensemble bestående av Sara Sommerfeld, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis, Ulf Eklund och Polly Kisch som alla tar oss med på en generösa tidsresa direkt in i 80-talet. Föreställningen är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise.
Regissör: Emma Bucht

Fler nyheter »

Oscarsrevyn

Morran & Tobias

Morran och sonen Tobias är två människor som befinner sig i samhällets utkant. I 34 år har torp 9:4 varit deras hem och trygghet, men nu är fastigheten exproprierad av Trosa kommun och står gapande tom.

När vi träffar Morran och Tobias igen har de sålt en liten bit land till kommunen och fått möjligheten att flytta tillbaka under en månads tid. Det är många känslor som rivs upp...