ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA

Robert Gustafsson har kallats både genialisk och galen, levande legend och Sveriges roligaste man. Vem är då denne skådespelare, komiker, artist och entreprenör? Hur kom det sig att han en gång lockades av skådespeleriet och var FÅR han allt ifrån?!

Allt detta kan vi nog aldrig få svar på, men mycket avslöjar han i denna underhållande föredragsshow "ROBERT GUSTAFSSON HÅLLER LÅDA – Ett skrattretande föredrag om livet & karriären".

Som liten ville Robert Gustafsson bli skrothandlare, men ödet ville annorlunda. Hans eget mod och nyfikenhet gjorde att han "öppnade" dörrar som andra trodde var stängda och på så sätt öppnade sig helt andra möjligheter och han gjorde under resans gång vissa avgörande vägval.

Välkommen till detta underhållande och tänkvärda föredrag, som handlar om att våga öppna dörrar som verkar stängda och framför allt - våga se vad som finns bakom dörren! Att ha styrkan att ta sig igenom, för att se vad som väntar på andra sidan!

Denna föredragsshow är humoristisk, inspirerande, entusiasmerande och till viss del utmanar den sin publik att fundera på sin egen tillvaro.

Biljetter
Göteborg 7 mars, Lisebergsteatern

Robert Gustafsson och Trassel

NY KOMEDISATSNING MED ROBERT GUSTAFSSON, MIKAEL TORNVING I REGI AV EDWARD AF SILLÈN PÅ KRUSENSTIERNSKA TEATERN SOMMAREN 2019!
Den 27 juni 2019 blir det premiär för sommarens stora komedisatsning ”Trassel” på underbara Krusenstiernska teatern i Kalmar. På scen samlas Sveriges elit med ensemblen Robert Gustafsson, Mikael Tornving, Sussie Eriksson, Ola Forssmed, Andreas Nilsson, Anki Albertsson, Gustav Levin, Martina Sundén och Magnus Kviske till legendariska Ray Cooneys manus omarbetat i regi och översättning av succéregissören Edward Af Sillén. Räkna med en fartfylld komedi med trassel och skratt på Krusenstiernska teatern sommaren 2019.

Biljetterna till ”Trassel” släpps den 5 december, premiär den 27 juni 2019 spelas tors – lör kl 19.30 samt lördagar och söndagar kl 15.30 t om den 28 juli 2019.

Köp dina biljetter här!

Fler nyheter »

Oscarsrevyn

Morran & Tobias

Morran och sonen Tobias är två människor som befinner sig i samhällets utkant. I 34 år har torp 9:4 varit deras hem och trygghet, men nu är fastigheten exproprierad av Trosa kommun och står gapande tom.

När vi träffar Morran och Tobias igen har de sålt en liten bit land till kommunen och fått möjligheten att flytta tillbaka under en månads tid. Det är många känslor som rivs upp...