Teater

Tootsie

Robert Gustafsson är Tootsie i denna färgsprakande musikalkomedi.

Baserad på succén, den Oscarsbelönade filmen med Dustin Hoffman i huvudrollen, om den egocentriska mannen som hittar sig själv först när han utger sig för att vara kvinna.
För fem år sedan hade den prisbelönta musikalversionen av Tootsie Broadwaypremiär och nu kommer denna storslagna musikalkomedi till Sverige.

Sångtext och musik av DAVID YAZBEK.
Manus av ROBERT HORN.
Manus och sångtexter på svenska: Calle Norlén
Regi: Edward af Sillén

Läs mer »

Rain Man

Publikmagneten RAIN MAN blev utsåld till sista biljett när den spelades 2013 och nu liksom då trollbinder Robert Gustafsson och Jonas Karlsson publiken som bröderna Babbitt i denna hjärtevärmande historia.

De backas upp av en helt ny och lysande ensemble bestående av Sara Sommerfeld, Gustav Levin, Therésè Andersson Lewis, Ulf Eklund och Polly Kisch som alla tar oss med på en generösa tidsresa direkt in i 80-talet. Föreställningen är baserad på den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen från 1988 med Dustin Hoffman och Tom Cruise.

Regissör: Emma Bucht

Läs mer »

Trassel

NY KOMEDISATSNING MED ROBERT GUSTAFSSON, MIKAEL TORNVING I REGI AV EDWARD AF SILLÈN PÅ KRUSENSTIERNSKA TEATERN SOMMAREN 2019!
Se Robert Gustafsson på Sveriges finaste utomhusteater – där han i sommar trasslar in sig rejält i sin chefs lögner innehållande en politisk skandal, en förbjuden kärleksaffär, en nyfiken hotelldirektör, svartsjuka makar och inte minst – ett lik!

Biljettsläpp: 5 december
Premiär 27 juni 2019

Läs mer »

Rolandz på Rondo

Robert Gustafsson flyttar in på Rondo i höst med ny krogshow!
Nu är det klart att Robert Gustafsson tar med sig kult-bandet Rolandz och sina andra karaktärer till anrika Rondo i Göteborg i höst. Krogshowen som går under namnet ”Rolandz på Rondo” har premiär i september och de lär bli både festligt, folkligt och en hel del fuldans.

Biljettsläpp: 5 mars
Premiär 27 september 2018

Läs mer »

Flaggan i topp

Välkommen till årets jubileumskomedi FLAGGAN I TOPP!
Året är 1917 och vi befinner oss i en vacker lärarbostad i Kalmar. Det är dags för Valdemar (Per Svensson) och Elsa (Nadine Kirschon) att fira sin första bröllopsdag, vilket skall visa sig bli en minst sagt innehållsrik, förvirrande och minnesvärd dag med stora utropstecken! När Valdemar får ett sensationellt besked av sin gode vän advokat Kurt Sjöberg (Andreas Nilsson), uppstår en knivig situation som Valdemar snabbt behöver ta sig ur.

Läs mer »

Oscars Revyn

Oscarsteatern fyller 110 år och drar på sig feststassen – en lyxigt gnistrande och helt nyskräddad revy!
Glittrande stjärnor, sprittande dansare och fnittrande musikanter står och stampar i kulissen av lustfylld längtan efter att få dela 2016 års stora nöjeshändelse med dig: En kväll av gapskratt, skönsång och glänsande showglädje – helt enkelt underbar underhållning.

Läs mer »

Tresteg i snedsteg

De senaste åren har Thomas Petersson och Robert Gustafsson gjort stor succé på Krusenstiernska teatern i Kalmar, men alltid stått på scen växelvis vartannat år. Men nu överraskas publiken med att för första gången få se båda komikerna på scenen i Kalmar sommaren 2015.

Läs mer »

Kom igen Charlie

Den brittiske militären Froggy (Claes Månsson) lämpar av sin obotligt tråkige landsman Charlie (Robert Gustafsson) på ett pensionat i Georgia, USA. För att den sjukligt blyge Charlie ska slippa umgås med gästerna ljuger Froggy ihop att Charlie kommer från ett annat land och inte förstår språket.

Läs mer »

Rainman

Den fyrfaldigt Oscarsbelönade filmen Rainman visas nu äntligen på en scen. Upplev årets mest spännande teaterproduktion med Robert Gustafsson och Jonas Karlsson i huvudrollerna på Rival i Stockholm.
Charlie Babbitt (Jonas Karlsson) är i stort behov av pengar till sin import av sportbilar då han plötsligt nås av beskedet att hans förmögne far har avlidit.

Läs mer »